Μέθοδος Bizz

Αν είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης, γνωρίζετε ότι το digital marketing είναι απαραίτητο για την επιτυχία σας. Αλλά πώς μπορείτε να αποκτήσετε πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού;

Με τη Μέθοδο Bizz (Draw – See -Think – Grow), η απάντηση είναι απλή. Αυτή η ολοκληρωμένη προσέγγιση βοηθά τις επιχειρήσεις να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητές τους και να επιτύχουν μακροπρόθεσμη ανάπτυξη.

Δείτε τι κάνει τη Μέθοδο Bizz τόσο αποτελεσματική και πώς μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της.

Τι είναι η Μέθοδος Bizz

Αναπτυγμένη από τους έμπειρους digitial marketers μας, η Μέθοδος Bizz είναι μια συστηματική διαδικασία που επικεντρώνεται σε τέσσερα βασικά βήματα:

1)Η φάση Draw περιλαμβάνει τη γνωριμία και την κατανόηση του οράματός σας για την επιχείρησή σας.

2)Κατά τη διάρκεια της φάσης See θα αποκτήσουμε μια όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα του σημείου εκκίνησης από το οποίο θα ξεκινήσουμε.

3)Στη φάση Think, θα σχεδιαστεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο marketing προκειμένου να αναπτυχθούν τα ψηφιακά σας περιουσιακά στοιχεία.

4)Μόλις αποδεχτείτε την πρότασή μας, θα προχωρήσουμε στη φάση Grow, όπου θα αρχίσουμε να υλοποιούμε άμεσα το σχέδιό σας με έναν και μοναδικό στόχο – να σας φέρουμε στην κορυφή!

Τα οφέλη της Μεθόδου Bizz

Το μεγαλύτερο όφελος από τη χρήση της Μεθόδου Bizz είναι η ικανότητά της να οδηγεί σε μετρήσιμα αποτελέσματα από την αρχή έως το τέλος. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές μεθόδους marketing που μπορεί να χρειαστούν μήνες ή ακόμη και χρόνια για να παράγουν αποτελέσματα, η μέθοδος Bizz μας επιτρέπει να παρακολουθούμε την πρόοδο σε κάθε βήμα της διαδικασίας, ώστε να μπορείτε να δείτε απτή πρόοδο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Επιπλέον, η μέθοδος αυτή ενθαρρύνει τη λήψη ορθών αποφάσεων, επιτρέποντάς μας να μετράμε τις επιδόσεις σε κάθε στάδιο της πορείας. Αυτό σημαίνει πιο ακριβείς προβλέψεις για τις μελλοντικές επιδόσεις και data based στρατηγικές για την επίτευξη των επιθυμητών στόχων.

Γιατί να συνεργαστούμε

Συνολικά, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το digital marketing διαδραματίζει αναπόσπαστο ρόλο στη σύγχρονη επιχειρηματική επιτυχία. Ωστόσο, δεν είναι όλες οι μέθοδοι ίδιες!

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλο και περισσότερες επιχειρήσεις στρέφονται προς τη Μέθοδο Bizz (Draw See Think Grow) όταν χρειάζονται γρήγορα αξιόπιστα αποτελέσματα. Είτε θέλετε να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα του brand σας είτε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας, αυτή η ολοκληρωμένη προσέγγιση μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκλειδώσετε το πλήρες δυναμικό της επιχείρησής σας σε χρόνο μηδέν!

Ξεκινήστε σήμερα, κλείνοντας μια συνάντηση με έναν από τους έμπειρους marketers μας!

Θέλετε να Ξέρετε Πόσο Αποτελεσματική Είναι η Μέθοδος μας;
Δείτε τι λένε μερικοί από τους πελάτες για τη συνεργασία μαζί μας

J' Adoube

Η δουλειά που γίνεται σ' αυτη την εταιρία, είναι εξαιρετική. Είναι επαγγελματίες, πρόθυμοι, ξέρουν πολύ καλά το χώρο, με βοήθησαν και με βοηθάνε πάρα πολύ με την επιχείρησή μου. Είναι πάντα διαθέσιμοι, με ευαισθησία και με υπομονή να τα εξηγήσουν όλα. Έχω μείνει κατενθουσιασμένη!

Σοφία Σταυρουλάκη
- Φυσικοθεραπεύτρια

Psarris Team RE/MAX

Δεν υπάρχουν λόγια για την Bizz. Μου τη σύστησε συνεργάτης μου και του είμαι ευγνώμων. Εξαιρετικοί επαγγελματίες, πάντα δίπλα στον πελάτη και πάνω από όλα, προσιτοί και ανθρώπινοι. Ευχαριστώ για όλα.

Εμμανουήλ Ψάρρης
- Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX

Mesitiko Grafeio

Συνεργάζομαστε 2 χρόνια με τη Bizz για την βελτιστοποίηση της απόδοσης του website μας στις μηχανές αναζήτησης (SEO). Έχω εντυπωσιαστεί από τον επαγγελματισμό, τις γνώσεις και την αποτελεσματικότητα τους.

Κώστας Ζ.
- Marketing Manager

Doyens Club

Με κέρδισαν με τις ξεκάθαρες ιδέες τους, το σχέδιο δράσης που μου παρουσίασαν και την εμπειρία που έχουν στο growth hacking. Απέφυγαν τα μεγάλα λόγια και μου υποσχέθηκαν πολλή δουλειά. Στα 3 χρόνια που συνεργαζόμαστε έχω να πω πως πραγματοποίησαν ότι υποσχέθηκαν και ακόμα περισσότερα.

Χρήστος Μπαϊρακτάρης