Η Μέθοδος Bizz

1
Draw
2
See
3
Think
4
Grow

Γνωρίζοντάς μας θα καταλάβετε ότι στον τρόπο με τον οποίο θα εργαστούμε για εσάς, δεν επιλέγουμε την περιοχή της άνεσης και τις εύκολες λύσεις. Αντίθετα προτιμάμε την μεθοδική εργασία και υλοποίηση των όσων από κοινού έχουμε αποφασίσει.

Δίνουμε έμφαση στην λεπτομέρεια, δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη, δεν κάνουμε αυθαίρετες υποθέσεις, ρωτάμε για να μάθουμε, συνεργαζόμαστε, δεν είμαστε δογματικοί σε αυτά που πιστεύουμε και δεν χρησιμοποιούμε ποτέ την λέξη «απραγματοποίητο» πριν την λέξη project.

Αυτές οι κατευθυντήριες αρχές βγαίνουν και στον τρόπο που θα συνεργαστούμε μαζί σας.

Η Μέθοδος BIZZ (Draw See Think Grow) κινείται στο ακόλουθο μονοπάτι στον τρόπο που δουλεύει προς όφελος σας:

 

1. Draw

 

Στην πρώτη μας συνάντηση θα αφιερώσουμε πολύ χρόνο για να μάθουμε και να κατανοήσουμε το όραμα που έχετε για την επιχείρηση σας. Μας ενδιαφέρει πως θέλετε να είναι η επιχείρηση σας σε 3 ή 5 χρόνια από σήμερα. Αυτό το όραμα είναι που θα καθορίσει τους βασικούς άξονες του growth hacking plan που θα εκπονήσουμε για εσάς. Πρέπει να ενστερνιστούμε όλοι αυτό το όραμα (η δική σας και η δική μας ομάδα) για να μπορέσουμε να το πραγματοποιήσουμε. Ακριβώς όπως ένας νέος οδηγός, αν δεν μάθει να βλέπει τον δρόμο στα 200 ή 300 μέτρα μπροστά, δεν θα μάθει ποτέ να οδηγεί σωστά.

 

2. See

 

Η συνέχεια ανήκεί στο να μπορέσουμε να αποκομίσουμε μια όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα της αφετηρίας από όπου θα ξεκινήσουμε. Που είναι σήμερα η επιχείρηση σας, ποιους ανταγωνίζεται, σε ποιους πελάτες στοχεύει, τι ενέργειες marketing έχετε κάνει μέχρι σήμερα, κ.α. Η ανάλυση αυτή θα μας δώσει πολύτιμο υλικό για σχεδιάσουμε τα βήματα (τακτικές) που θα μας φέρουν ποιο κοντά στο όραμα σας.

 

3. Think

 

Το επόμενο βήμα θα είναι να σχεδιάσουμε και να σας παρουσιάσουμε ένα ολοκληρωμένο growth hacking marketing plan για την ανάπτυξη της ψηφιακής σας περιουσίας. Με ξεκάθαρους στόχους και στρατηγική, ρεαλιστικές τακτικές κινήσεις, κοστολογημένο στα πλαίσια που μας έχετε δώσει και κατανοητό σε όλους όσους θα έχουν ρόλο στην εφαρμογή του. Σε κάθε growth hacking plan που εκπονεί η ομάδα της BIZZ υπάρχει πρόβλεψη για εκπαίδευση των ανθρώπων σας πάνω στις τεχνικές και τα εργαλεία growth hacking που θα χρησιμοποιήσουμε. Έτσι είμαστε σίγουροι πως όσοι μοιραζόμαστε το κοινό όραμα, εργαζόμαστε και με τον σωστό τρόπο για την πραγματοποίηση του.

 

4. Grow

 

Αφού κάνετε δεκτή την πρόταση μας, ξεκινάμε άμεσα την υλοποίηση της. Στόχος μας θα είναι πάντα η κορυφή!

 

Στην ΒΙΖΖ πιστεύουμε απόλυτα στην αλήθεια της φράσης: ” Impossible only means that you haven’t found the solution yet “.

Θέλετε να Ξέρετε Πόσο Αποτελεσματική Είναι η Μέθοδος μας;
Δείτε τι λένε μερικοί από τους πελάτες για τη συνεργασία μαζί μας

J' Adoube

Η δουλειά που γίνεται σ' αυτη την εταιρία, είναι εξαιρετική. Είναι επαγγελματίες, πρόθυμοι, ξέρουν πολύ καλά το χώρο, με βοήθησαν και με βοηθάνε πάρα πολύ με την επιχείρησή μου. Είναι πάντα διαθέσιμοι, με ευαισθησία και με υπομονή να τα εξηγήσουν όλα. Έχω μείνει κατενθουσιασμένη!

Σοφία Σταυρουλάκη
- Φυσικοθεραπεύτρια

Psarris Team RE/MAX

Δεν υπάρχουν λόγια για την Bizz. Μου τη σύστησε συνεργάτης μου και του είμαι ευγνώμων. Εξαιρετικοί επαγγελματίες, πάντα δίπλα στον πελάτη και πάνω από όλα, προσιτοί και ανθρώπινοι. Ευχαριστώ για όλα.

Εμμανουήλ Ψάρρης
- Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX

Mesitiko Grafeio

Συνεργάζομαστε 2 χρόνια με τη Bizz για την βελτιστοποίηση της απόδοσης του website μας στις μηχανές αναζήτησης (SEO). Έχω εντυπωσιαστεί από τον επαγγελματισμό, τις γνώσεις και την αποτελεσματικότητα τους.

Κώστας Ζ.
- Marketing Manager

Doyens Club

Με κέρδισαν με τις ξεκάθαρες ιδέες τους, το σχέδιο δράσης που μου παρουσίασαν και την εμπειρία που έχουν στο growth hacking. Απέφυγαν τα μεγάλα λόγια και μου υποσχέθηκαν πολλή δουλειά. Στα 3 χρόνια που συνεργαζόμαστε έχω να πω πως πραγματοποίησαν ότι υποσχέθηκαν και ακόμα περισσότερα.

Χρήστος Μπαϊρακτάρης