Κατασκευή Ιστοσελίδας που Φέρνει Πελάτες [Οδηγός 2023]

κατασκευή ιστοσελίδας

Κατασκευή Ιστοσελίδας που Φέρνει Πελάτες [Οδηγός 2023]

Στην ΒΙΖΖ θεωρούμε την κατασκευή της ιστοσελίδας (website) σας εξαιρετικής σημασίας για την ανάπτυξη της ψηφιακής περιουσίας σας. Η άρτια ιστοσελίδα είναι αυτή που εξυπηρετεί τους στόχους σας και αναβαθμίζει την εικόνα της επιχείρησης σας.

Ποιο Website Είναι Επιτυχημένο;

Το επιτυχημένο website ελκύει τον επισκέπτη, αιχμαλωτίζει την προσοχή του, τον ενημερώνει  για την επιχείρηση και τα προϊόντα σας και του δημιουργεί την διάθεση να συνεργαστεί  μαζί σας.

Για να γίνουν τα παραπάνω δεν αρκεί μόνο μια ενδιαφέρουσα εμφάνιση. Απαιτείται ένας συνδιασμός παραγόντων: κατάλληλος σχεδιασμός με βέλτιστες τεχνικές, κείμενα που αιχμαλωτίζουν, αξιόπιστο hosting.

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Στην ΒΙΖΖ πριν ξεκινήσουμε κατασκευή της ιστοσελίδας  συζητούμε μαζί σας για να καταλάβουμε την κουλτούρα της επιχείρηση σας, τις ανάγκες της και το τι θέλετε να πετύχετε με την online παρουσία σας.  Στην συνέχεια σας παρουσιάζουμε δημιουργικές προτάσεις που ανταποκρίνονται στα παραπάνω και συμμορφώνονται με τις τεχνικές προδιαγραφές της Google.

Τo site σας θα είναι δυναμικό, δηλαδή σχεδιασμένο με την δυνατότητα να γίνονται  ουσιαστικές παρεμβάσεις στο περιεχόμενο του, ώστε να ακολουθεί την εξέλιξη της επιχειρησής σας. Οι αλλαγές ή προσθήκες σε κείμενα, φωτογραφίες, σε σελίδες και στο μενού, θα γίνονται σε πραγματικό χρόνο. Οι παρεμβάσεις αυτές θα μπορούν να πραγματοποιούνται είτε από τα δικά μας στελέχη, είτε από εσάς τους ίδιους, ώστε να έχετε τον απόλυτο έλέγχο του.

Όλα τα site που κατασκευάζουμε χαρακτηρίζονται από responsive design και είναι mobile-friendly, την δυνατότητα δηλαδή να εμφανίζονται το ίδιο καλά στην οθόνη μιας φορητής συσκευής (κινητού ή tablet), ενός κομπιούτερ (φορητού ή desktop) ή μιας τηλεόρασης. Αυτό απαιτεί από εμάς να δουλέψουμε σε αρχιτεκτονικό και τεχνικό επίπεδο, κάνοντας δοκιμές και παρεμβάσεις όπου χρειάζεται έως ότου πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα: το website σας να τρέχει το ίδιο καλά σε πάνω από 1000 διαφορετικές συσκευές (κινητα, tablet, κοκ), σε περισσότερους από 30 browser και στις δεκάδες εκδόσεις καθενός από αυτούς.

Περιεχόμενο της Ιστοσελίδας

Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην ποιότητα των κειμένων που θα μπουν στο site σας. Τα κείμενα  λένε στους επισκέπτες σας ότι θα θέλατε να τους πείτε εσείς, αν ερχόσασταν σε απευθείας προσωπική επαφή μαζί τους. Λειτουργούν σαν τον πωλητή σας στο ιντέρνετ.

Αλλά κάνουν και κάτι ακόμα: επηρεάζουν την θέση σας στην μηχανή αναζήτησης της Google. Κείμενα υψηλής ποιότητας, πρωτότυπα (που δεν είναι προϊόν αντιγραφής), με επιλεγμένη χρήση των λέξεων-κλειδιά,  βοηθούν τον αλγόριθμο της Google να σας δώσει καλό σκορ και να ανεβάσει το site σας ψηλά στα οργανικά της αποτελέσματα.

Για να έχουν τα κείμενα σας αυτά τα χαρακτηριστικά, συνεργαζόμαστε με έμπειρους επαγγελματίες κειμενογράφους, που μπορούν να παράξουν κείμενα που να ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες.

Αξιόπιστο Hosting

Αξιόπιστο hosting (φιλοξενία) σημαίνει πως φορτώνει γρήγορα η σελίδα σας και έτσι ο επισκέπτης δεν χάνει την υπομονή του.  Επίσης «δεν πέφτει» απροειδοποίητα κάνοντας τον επισκέπτη να βλέπει σελίδα λάθους.

To αξιόπιστο hosting της bizz έχει τεχνική υποστήριξη 24|7 και backup του site σας 3 φορές την ημέρα.

Αν θέλετε μια δωρεάν εκτίμηση του κόστους για το redesign ή την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, καλέστε μας στο 210 3004448