SEO για την Πρώτη Σελίδα της Google [Οδηγός Επιτυχίας 2024]

Το Καλύτερο seo για την επιχείρηση σας

SEO για την Πρώτη Σελίδα της Google [Οδηγός Επιτυχίας 2024]

Αν στοχεύετε στην σημαντική ανάπτυξη της επιχείρησης σας, το SEO ή η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (όπως είναι η μετάφραση του όρου στα ελληνικά) είναι η στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσετε. Πώς λειτουργεί; Απλά! Στοχεύει στους χρήστες που είναι πιο πιθανό να κάνουν μετατροπή στον ιστότοπό σας και τους οδηγεί εκεί.

Μια προσαρμοσμένη καμπάνια SEO από την Bizz παρέχει μια λύση all-in-one για το SEO ( on-page SEO, off-page SEO, local SEO και technical SEO), ώστε το κοινό που είναι σημαντικό για εσάς, να μπορεί να σας βρίσκει στο internet χωρίς να επενδύετε τεράστια ποσά στην πληρωμένη διαφήμιση.

Είστε έτοιμοι να αρχίσετε να αυξάνετε τα έσοδα σας από την οργανική αναζήτηση;

Επικοινωνήστε μαζί μας διαδικτυακά για να συνομιλήσετε με έναν έμπειρο ειδικό από την ομάδα SEO μας, όχι μόνο για τη βελτίωση της κατάταξης της εταιρείας σας στις μηχανές αναζήτησης, αλλά και για την απόκτηση περισσότερων εσόδων από αυτές.

Η μέθοδος SEO της Bizz

Η διαδικασία R.O.C.K.E.T που ακολουθούμε περιλαμβάνει έξι σημεία:

 • Έρευνα (Research)
 • Βελτιστοποίηση (Optimization)
 • Περιεχόμενο (Content)
 • Λέξεις-κλειδιά (keywords)
 • Κερδισμένα μέσα και σύνδεσμοι (Earned Media & Links)
 • Δοκιμές (Testings)

Ανακαλύψτε πώς η ομάδα SEO της Bizz θα βελτιώσει την παρουσία σας στο διαδίκτυο, τις προσπάθειες προσέλκυσης νέων πελατών ή πωλήσεων και την αύξηση των εσόδων.

Έρευνα (Research)

Όταν ξεκινάμε μια καμπάνια SEO, ο ειδικός μας σύμβουλος SEO ξεκινά κάνοντας μια βαθιά έρευνα στην εταιρεία σας, το website σας, τους ανταγωνιστές σας και τον κλάδο σας. Συλλέγουμε δεδομένα που θα μας βοηθήσουν να συντάξουμε έναν οδικό χάρτη για το SEO του ιστότοπού σας.

Τι θα κάνουμε συγκεκριμένα:

 • Σε βάθος ανάλυση ανταγωνιστών σας
 • Ανάλυση του website σας και των επιδόσεων του
 • Ανάλυση του περιεχομένου σας.

Βελτιστοποίηση (Optimization)

Από το IA στο UX, κάνουμε δεκάδες αλλαγές τόσο μεγάλες όσο και μικρές στον ιστότοπό σας για να βοηθήσουμε την Google να καταλάβει καλύτερα την επιχείρηση σας. Με μια ομάδα ανάπτυξης ιστοσελίδων, η Bizz ως εταιρεία SEO μπορεί επίσης να φροντίσει το technical SEO σας, βοηθώντας σας να αυξήσετε τη χρηστικότητα, την ταχύτητα και τη λειτουργικότητα του website σας.

Σε αυτό το σημείο θα κάνουμε τα εξής:

 • Προσθήκη τίτλων και μετα-περιγραφών που τραβούν την προσοχή
 • Βελτίωση της χρηστικότητας
 • Ενημέρωση της αρχιτεκτονικής

Περιεχόμενο (Content)

Το περιεχόμενο του ιστότοπού σας είναι αυτό στο οποίο βασίζονται οι χρήστες για να τους βοηθήσει να πληροφορηθούν και να τους τους καθοδηγήσει στη διενέργεια αγορών. Είτε πρόκειται για αυτό που κάνει την κάνει την εταιρεία  σας να ξεχωρίζει, είτε αναφερόμαστε στο περιεχόμενο μέσω μιας ανάρτησης στο blog, θα σας παρέχουμε προτάσεις και ποιοτικό περιεχόμενο για να βελτιώσουμε όχι μόνο την κατάταξη του ιστότοπού σας, αλλά και τους ρυθμούς ανάπτυξης της εταιρείας σας.

Αυτή διαδικασία περιλαμβάνει:

 • Δημιουργία περιεχομένου που ευνοεί τις μετατροπές
 • Δημιουργία χρηστικού περιεχομένου που εκπαιδεύει
 • Ενημερωτικές αναρτήσεις στο Blog που προκαλούν

Λέξεις-κλειδιά (Keywords)

Η σχολαστική διαδικασία έρευνας των κατάλληλων λέξεων-κλειδιών βρίσκεται στο επίκεντρο των υπηρεσιών SEO μας. Οι συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά που στοχεύουμε μας βοηθούν να ορίσουμε το κοινό μας και να προσελκύουμε επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας. Με τη σχετική επισκεψιμότητα που κατευθύνεται στο website σας, μπορείτε να εξασφαλίσετε νέους δυνητικούς πελάτες, πωλήσεις υψηλής αξίας και πολλά άλλα.

Η έρευνα μας περιλαμβάνει:

 • Ανάλυση λέξεων-κλειδιών ανταγωνιστών
 • Επιλογή των κατάλληλων λέξεων-κλειδιών για εσάς
 • Monitoring της τωρινής σας κατάταξης σας για να γνωρίζουμε το σημείο αφετηρίας των προσπαθειών μας

Κερδισμένα μέσα και σύνδεσμοι (Earned Media & Links)

Τα κερδισμένα μέσα και το off-page SEO είναι κρίσιμες υπηρεσίες για να φέρετε τον ιστότοπό σας μπροστά στα μάτια του κοινού σας. Μέσω κατάλληλου περιεχομένου θα δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη του website σας, βοηθώντας στη δημιουργία συνδέσμων (links) και σχέσεων με εγνωσμένης αξίας ειδικούς στον κλάδο σας.

Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει:

 • Προώθηση του περιεχομένου σας
 • Δημιουργία σχέσεων με ξένα sites
 • Καμπάνιες link building

Δοκιμές (Testings)

Η προσέλκυση κατάλληλων χρηστών από τις μηχανές αναζήτησης είναι μόνο η αρχή των υπηρεσιών βελτιστοποίησης SEO. Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να διασφαλίσουμε ότι το website σας οδηγεί τους επισκέπτες στη διενέργεια αγορών με σαφή και εύκολο τρόπο. Κάνουμε δοκιμές, πειράματα και συνεχείς βελτιώσεις στη στρατηγική SEO που ακολουθούμε με σκοπό να πετύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα για εσάς.

Στο πλαίσιο αυτό:

 • Αναλύουμε όλο το ταξίδι του χρήστη μέχρι να αλληλεπιδράσει στο site σας
 • Βελτιώνουμε τα call-to-action
 • Αξιολογούμε την αποδοτικότητα των λέξεων κλειδιών που έχουμε στοχεύσει και αναζητούμε νέες που προσφέρουν ευκαιρίες

 

 

SEO - Μέθοδος ROCKET

Συχνές ερωτήσεις(FAQ)σχετικά με το SEO

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες SEO που προσφέρουμε; Ακολουθούν μερικές από τις ποιο συχνές ερωτήσεις που δεχόμαστε από πελάτες τους μας:

Τι Είναι το SEO;

Το SEO, ή η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, είναι ένα σύνολο τεχνικών που βοηθούν τους ιστότοπους να κατατάσσονται ψηλά στις σελίδες αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης για σχετικούς όρους αναζήτησης. Με μια έξυπνη στρατηγική SEO, μπορείτε να βελτιώσετε την ποσότητα και την ποιότητα της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας μέσω των οργανικών αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Πώς λειτουργεί το SEO;

Το SEO περιλαμβάνει τη βελτίωση του ιστότοπού σας σύμφωνα με τις ανάγκες των χρηστών και τους αλγόριθμους της Google, οι οποίοι ορίζουν την κατάταξη του πιο σχετικού, χρήσιμου περιεχομένου για όσους αναζητούν μια πληροφορία. Οι τεχνικές SEO στοχεύουν στο να κάνουν το website σας ευκολότερο στη κατανόηση για τους χρήστες και τους ανιχνευτές των μηχανών αναζήτησης και πιο πολύτιμο για τους χρήστες.

Το SEO περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα τεχνικών που εστιάζουν στην προσθήκη περιεχομένου σχετικό με λέξεις-κλειδιά που αναζητούν οι χρήστες, κάνοντας τον ιστότοπό σας πιο φιλικό προς αυτούς, κερδίζοντας συνδέσμους από αξιόπιστες πηγές και πολλά άλλα ακόμα.

Τι είναι οι υπηρεσίες SEO;

Οι υπηρεσίες βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης ή SEO είναι υπηρεσίες digital marketing που βελτιώνουν την κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης για λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με μια δεδομένη επιχείρηση. Αυτές οι βελτιωμένες κατατάξεις αυξάνουν την προβολή της επιχείρησης στις μηχανές αναζήτησης και οδηγούν την κατάλληλη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό της. Για βέλτιστα αποτελέσματα, οι υπηρεσίες SEO θα πρέπει να περιλαμβάνουν μια  ευέλικτη στρατηγική με διάφορους τύπους τακτικών SEO, συμπεριλαμβανομένων on-page, off-page, local και technical SEO.

Πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες SEO;

Οι τιμές για τις υπηρεσίες SEO εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες, όπως τους στόχους που θέλετε να πετύχετε, τη στρατηγική SEO που θα ακολουθήσετε και από το τι υποδομές SEO υπάρχουν στην έναρξη της προσπάθειας.

Πώς μπορώ να ξέρω ποιο είδος υπηρεσίας SEO χρειάζομαι;

Δεν υπάρχει μια μόνο τακτική SEO που κάνει τη διαφορά για όλες τις επιχειρήσεις. Είναι διάφοροι οι παράγοντες που καθορίζουν την ιδανική υπηρεσία SEO για την επιχείρησή σας.

Ενδεικτικά όμως μπορούμε να αναφέρουμε πως κάποιες υπηρεσίες λειτουργούν καλύτερα σε για ποιες εταιρείες.

Το Local SEO είναι το καλύτερο για την προσέγγιση χρηστών στην περιοχή σας. Λειτουργεί καλύτερα για επιχειρήσεις που έχουν φυσικές τοποθεσίες (καταστήματα) ή εξυπηρετούν συγκεκριμένες περιοχές.

Το  ecommerce SEO απευθύνεται σε επιχειρήσεις που πωλούν προϊόντα στο διαδίκτυο και μπορεί να βοηθήσει τους υποψήφιους αγοραστές να ανακαλύψουν τα προϊόντα σας.

Επιχειρήσεις που πωλούν υπηρεσίες συχνά χρειάζονται περισσότερο το content marketing ώστε να βοηθήσουν τους πελάτες να γνωρίσουν και να αποκτήσουν εμπιστοσύνη στο τι προσφέρουν.

Όποιο τύπο υπηρεσίας κι αν επιλέξετε, μια ολοκληρωμένη στρατηγική SEO που καλύπτει πτυχές του SEO, όπως η δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου, η βελτιστοποίηση του website και η δημιουργία συνδέσμων (link building)  είναι συνήθως η πιο αποτελεσματική προσέγγιση. Μια έμπειρη εταιρεία SEO μπορεί να σας βοηθήσει να καθορίσετε το σωστό σχέδιο για εσάς.

 

SEO by bizz

Πώς να επιλέξετε την καλύτερη εταιρεία SEO

Υπάρχουν διάφορα χαρακτηριστικά που προτάσσουν ως σημαντικά οι εταιρείες SEO στην ελληνική αγορά. Όταν συγκρίνετε κάποιες από αυτές τις εταιρείες SEO, είναι σημαντικό για την ομάδα σας να σκεφτεί τι είναι αυτό που έχει σημασία για την δική σας επιχείρηση. Θέλετε έναν έμπειρο συνεργάτη; Θέλετε αποτελεσματικότητα ή κάποιον που «πουλάει» απλώς SEO για ένα χαμηλό ποσό;

Καθώς ξεκινάτε την αναζήτησή σας την εταιρεία SEO που θα συνεργαστείτε, καλό θα ήταν να αναζητήσετε τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Είναι ξεκάθαρη ως προς το πώς θα εργαστεί για εσάς

Όταν πρόκειται για υπηρεσίες SEO, θέλετε μια εταιρεία που θα είναι διαφανής σχετικά με τη διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος. Πώς θα εργαστούν; Τι θα σας προσφέρουν; Πώς θα επικοινωνείτε; Τι θα απαιτηθεί να κάνετε εσείς; Τι θα κάνουν για να σας βοηθήσουν να μάθετε και να αξιολογήσετε σωστά τα αποτελέσματα;

Απαντήσεις, όπως «Εσείς δεν θα χρειαστεί να κάνετε τίποτα», «Ξεκινάμε και στην πορεία θα δούμε πώς θα πάμε» ή «Όταν χρειαζόμαστε κάτι θα επικοινωνούμε μαζί σας», θα πρέπει να σας προβληματίσουν.

Είτε είστε μια μικρή τοπική επιχείρηση είτε μια πολυεθνική εταιρεία, θέλετε μια εταιρεία SEO που να είναι ανοιχτή και ειλικρινής.

Έχει πολλές θετικές αξιολογήσεις

Οι αξιολογήσεις είναι ένας τρόπος για τους προηγούμενους πελάτες να πουν στους πιθανούς πελάτες για την υπέροχη εμπειρία που είχαν με μια εταιρεία. Προέρχονται απευθείας από πραγματικούς πελάτες που έχουν συνεργαστεί με μια εταιρεία SEO στο παρελθόν και λειτουργούν ως ψήφοι εμπιστοσύνης για την εταιρεία.Ρίχνουν επίσης φως στη σχέση που έχει χτίσει η εταιρείας SEO με τους πελάτες της.

Εάν μια εταιρεία SEO έχει αρνητικές, λιγοστές ή καθόλου αξιολογήσεις, μπορεί να μην έχει εμπειρία  ώστε να γνωρίζει πώς να παρέχει εκπληκτικά αποτελέσματα στους πελάτες της. Ακόμα χειρότερα μπορεί να μην παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να συνεργαστείτε με μια εταιρεία διαχείρισης SEO που έχει πολλές και θετικές αξιολογήσεις.

Γνωρίζατε ότι η Bizz έχει πάνω από 40+ αξιολογήσεις από ικανοποιημένους πελάτες της στη Google; Απλώς περιηγηθείτε στο προφίλ μας για να δείτε τι λένε άλλοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, έμποροι και εταιρείες σχετικά με τη συνεργασία με την ομάδα SEO μας.

Έχει πολλά επιτυχημένα case studies να δείξει

Ένας σίγουρος τρόπος για να μάθετε εάν μια εταιρεία παρέχει εκπληκτικές υπηρεσίες ή όχι είναι να ζητήσετε συγκεκριμένα case studies.

Έχουν πελάτες από συναφείς με εσάς τομείς; Τι αποτελέσματα έφεραν σε αυτούς; Ήταν πολύ ικανοποιητικά;

Αν ναι, είναι πιθανώς μια εταιρεία SEO που αξίζει να συνεργαστείτε, επειδή μπορούν να φέρουν και σε εσάς τα αποτελέσματα που θέλετε. Εάν όχι, ίσως δεν έχουν ακόμα την εμπειρία που χρειάζεται για να σας βοηθήσουν.

Στη Bizz διαθέτουμε ένα μεγάλο portfolio επιτυχημένων projects για τα οποία είμαστε πολύ περήφανοι!

Γιατί να επιλέξετε τη Bizz για τις υπηρεσίες SEO του ιστότοπού σας;

Αν ψάχνετε για μια εταιρεία SEO που είναι προσανατολισμένη στο να φέρνει αποτελέσματα, η Bizz πληροί τα κριτήρια αναζήτησής σας. Παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες SEO σε δεκάδες πελάτες μας για περισσότερο από δέκα χρόνια και κάθε χρόνο γινόμαστε καλύτεροι στην στρατηγική μας.

Διαθέτουμε επαγγελματίες του μάρκετινγκ που είναι ειδικοί στους τομείς τους και γνωρίζουν πώς να φέρουν αποτελέσματα για την επιχείρησή σας. Μέσα σε αυτούς είναι κειμενογράφοι, developers και marketers για να παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο SEO.

Δεδομένου ότι είμαστε μια εταιρεία digital marketing με καθετοποιημένες υπηρεσίες, το SEO δεν είναι το μόνο που προσφέρουμε. Παρέχουμε επίσης τις ακόλουθες υπηρεσίες digital marketing, οι οποίες λειτουργούν εξαιρετικά συμπληρωματικά με τις υπηρεσίες SEO:

Πληρωμένη διαφήμιση στο Internet

Με τη πληρωμένη διαφήμιση, η εταιρεία σας μπορεί να προσεγγίσει πιθανούς πελάτες στις μηχανές αναζήτησης και τα social media. Ανακαλύψτε πώς αυτή η μορφή διαφήμισης μπορεί να ενισχύσει την απόδοση σας.

Μάρκετινγκ περιεχομένου

Υποστηρίξτε τη στρατηγική SEO που ακολουθείτε με το marketing περιεχομένου. Αφήστε την ομάδα μας να βοηθήσει την επιχείρησή σας να δημιουργήσει συναρπαστικό και πρωτότυπο περιεχόμενο που θα διαβάσει, θα υποκινήσει και θα μοιραστεί το κοινό σας.

Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστοτόπου

Κατακτήστε την πρώτη σελίδα της Google όχι μόνο με το SEO αλλά και με έναν ελκυστικό, εύχρηστο ιστότοπο που ευθυγραμμίζεται με τις βέλτιστες πρακτικές SEO. Αποκτήστε ένα αισθητικά και λειτουργικά άρτιο website, που προσφέρει ικανοποιητική εμπειρία στο χρήστη από κάθε συσκευή για να μεγιστοποιήσετε το τελικό αποτέλεσμα.

Socia Media Marketing

Χρησιμοποιήστε τα social media για να προωθήσετε την επιχείρησή σας στο Instagram, το Facebook και το LinkedIn. Η ομάδα μας μπορεί να δημιουργήσει μια προσαρμοσμένη στρατηγική για εσάς που ενισχύσει τα όσα κάνετε μέσω του SEO.

Εάν ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε μια καμπάνια SEO που οδηγεί σε αποτελέσματα ή χρειάζεστε βοήθεια με το SEO της επιχείρησης σας, η Bizz είναι αυτό που ψάχνετε. Ακόμα, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με μια τρέχουσα καμπάνια SEO που «τρέχετε» μόνοι σας, η Bizz μπορεί επίσης να σας βοηθήσει!

Επικοινωνήσετε μαζί μας ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας στο 210 300 4448.

Ανυπομονούμε να αρχίσουμε να φέρνουμε αποτελέσματα για την επιχείρησή σας!