Γιατί Κάθε Γιατρός Χρειάζεται να Διαθέτει το Δικό του Website;

γιατρός website

Γιατί Κάθε Γιατρός Χρειάζεται να Διαθέτει το Δικό του Website;

Σχεδόν όλοι οι επαγγελματίες αναγνωρίζουν το πόσο σημαντικό είναι ένα website που αφορά την επιχείρηση/υπηρεσίες τους, ειδικά όσον αφορά την προσέλκυση περισσότερων πελατών. Όταν οι επαγγελματίες αυτοί είναι ιατροί, ίσως τίθεται το ερώτημα: Χρειάζεται πραγματικά ένας γιατρός επαγγελματική ιστοσελίδα – αφού σπάνια λείπουν οι ασθενείς;

Ακόμη και αν υπάρχει ήδη μεγάλη πελατεία, παρακάτω θα δούμε τέσσερις λόγους γιατί η δημιουργία μίας ιστοσελίδας είναι και για τους ιατρούς εξίσου επωφελής και χρήσιμη. Τόσο για τους ίδιους όσο και για τους ασθενείς  – οι οποίοι μπορούν να βρουν έναν γιατρό στον τηλεφωνικό κατάλογο, αλλά είναι πιο πιθανό να ψάξουν στο Διαδίκτυο τον επόμενο σπουδαίο γιατρό τους.

Άλλωστε το θεωρούν αυτονόητο ότι όλοι οι επαγγελματίες είναι στο Διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των γιατρών. Είναι ακριβώς ο τρόπος που λειτουργεί ο κόσμος τώρα. Κάθε επιτυχημένη επιχείρηση ξεκινά με έναν ιστότοπο. Αν μη τι άλλο, οι πληροφορίες σχετικά με το ιατρείο, το βιογραφικό σας και τα στοιχεία επικοινωνίας πρέπει να είναι διαθέσιμα στο Διαδίκτυο.

Ως ιατρός επαγγελματίας, μόλις θέσετε τον επαγγελματικό σας ιστότοπο σε λειτουργία, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε  και ως κόμβο επικοινωνίας για κάθε δραστηριότητά σας: κοινωνικά μέσα, μάρκετινγκ περιεχομένου, ερευνητικά άρθρα και άλλα.

Ας δούμε όμως τους τέσσερις λόγους για τους οποίους οι ιατρικές σας υπηρεσίες χρειάζονται και την αντίστοιχη επαγγελματική ιστοσελίδα.

Οι ασθενείς περιμένουν να σας βρουν στο Διαδίκτυο

Είτε σας αρέσει είτε όχι, οι άνθρωποι περιμένουν να βρουν την επιχείρησή σας στο Διαδίκτυο. Ως γιατρός, διαχειρίζεστε μια επιχείρηση και, ως εκ τούτου, θα πρέπει οι επαγγελματικές σας ικανότητες και υπηρεσίες να είναι ανιχνεύσιμες στο Ίντερνετ. Πιθανόν να ανήκετε σε μια μεγαλύτερη ιατρική κοινότητα, νοσοκομείο ή ομάδα, που διαθέτει ήδη ιστοσελίδα. Αλλά η κατοχή ενός πιο γενικού ιστότοπου δεν αρκεί: Χρειάζεστε το δικό σας website  με τις σωστές πληροφορίες που θα μπορεί να εντοπίζεται από τους ασθενείς γρήγορα και εύκολα.

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι ζωτικής σημασίας για τη συνεχή ανάπτυξη

Εάν προσπαθείτε να αναπτύξετε την ιατρική σας πρακτική, μπορείτε να το κάνετε μόνο με περισσότερους ασθενείς. Η δημιουργία πελατολογίου με ασθενείς δεν είναι πάντα εύκολη, αλλά όταν έχετε μία δραστήρια διαδικτυακή παρουσία, το καθιστά ευκολότερο από ό, τι αν ως προς τη χρήση internet είστε αδρανής.

Ως εκ τούτου, όταν έχετε μια διαδικτυακή παρουσία, είναι σημαντικό να κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση για να τραβήξετε και να διατηρήσετε την προσοχή και το ενδιαφέρον των υποψήφιων ασθενών.

Οι ασθενείς θέλουν να συνεργαστούν με έναν γιατρό που φροντίζει και δείχνει κατανόηση για τις ανάγκες τους. Ένα website είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενημερώσετε τον κόσμο για την εξειδίκευσή σας, τη δέσμευσή σας για υγειονομική περίθαλψη και πολλά άλλα. Η συνεργασία με μια έμπειρη εταιρεία marketing είναι σε πρώτη φάση αυτό που χρειάζεστε για να κάνετε την αρχή και να συνεχίσετε να διατηρείτε επιτυχώς την παρουσία σας στο Διαδίκτυο.

Μπορείτε να μοιραστείτε εύκολα πληροφορίες με το κοινό -στόχο σας

Ένας άλλος λόγος για να έχετε έναν ιστότοπο για την ιατρική σας πρακτική είναι ότι μπορείτε να μοιραστείτε πληροφορίες με όλους τους ασθενείς σας είτε είναι ήδη πελάτες σας είτε είναι υποψήφιοι. Για παράδειγμα, εάν το γραφείο σας είναι κλειστό για διακοπές ή για κάποιον άλλο έκτακτο λόγο, η ιστοσελίδα σας μπορεί να ενημερωθεί γρήγορα για να αντικατοπτρίζει αυτές τις αλλαγές. Αυτό είναι πιο εύκολο από το να εξηγήσεις σε εκατοντάδες ανθρώπους γιατί δεν ήσουν στο γραφείο την Παρασκευή.

Δημιουργήστε σχέσεις και ευκαιρίες

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ασθενείς σας είναι να τους κρατάτε ενήμερους και να τους παρέχετε συμβουλές ακόμη και όταν δεν προσέρχονται στο ιατρείο.

Εάν δημιουργείτε και διαχειρίζεστε ένα website για την ιατρική σας πρακτική, μπορεί να αποφασίσετε να συλλέξετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να στείλετε πληροφορίες στους ασθενείς και τους πιθανούς ασθενείς σας σχετικά με τα εγκαίνια, τις ώρες λειτουργίας, τις προσεχείς εκδηλώσεις, τις κλινικές και άλλα.

Εν κατακλείδι, υπάρχουν πολλά οφέλη από την κατοχή μίας επαγγελματικής ιστοσελίδας. Και η ιστοσελίδα σας θα σας επιτρέπει να προσθέσετε αξία στην εμπειρία ενός ασθενούς με τρόπους που έχουν σημασία για την ουσία της δουλειά σας.

Δημιουργείστε τώρα τη δική σας ιστοσελίδα 

Εάν είστε γιατρός και θέλετε να πάτε το ιατρείο σας στο επόμενο επίπεδο επιτυχίας, πρέπει να αποκτήσετε έναν επαγγελματικό ιστότοπο. Εμείς στην Bizz μπορούμε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε και να προσαρμόσετε την ιστοσελίδα που ταιριάζει στην πρακτική σας και αντιπροσωπεύει την επαγγελματική σας δράση σας, όπως ακριβώς επιθυμείτε. Επιπλέον, θα θέσουμε για εσάς σε εφαρμογή μια στρατηγική ιατρικού μάρκετινγκ η οποία θα σας επιτρέπει να έχετε μία ενεργή παρουσία στο Διαδίκτυο, ώστε να αυξάνεται συνεχώς τόσο η φήμη σας και οι γνώσεις σας όσο και η λίστα των ασθενών σας για τα επόμενα χρόνια.

Όσον αφορά τον χρόνο σας, γνωρίζουμε ότι έχετε τα χέρια και το μυαλό σας απασχολημένα προσπαθώντας να θεραπεύσετε τους ασθενείς σας και να παρέχετε μια σημαντική υπηρεσία στην κοινότητά σας. Και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος γιατί να εμπιστευθείτε σε μας τη δημιουργία του website σας. Στην  Bizz, εργαζόμαστε εξίσου σκληρά για να παρέχουμε μια επίσης σημαντική υπηρεσία στην κοινωνία: Βοηθάμε τους πελάτες μας να ξεχωρίσουν στο Διαδίκτυο, ώστε να μπορούν να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους.