5 Λόγοι για να Προσλάβεις Εταιρεία SEO - Bizz

Bizz

seo agency

4+1 Λόγοι για να Προσλάβεις Εταιρεία SEO

Αν κάνεις μια αναζήτηση στο Google όπως «εταιρεία seo» ή «συμβουλές seo» είναι σίγουρο ότι θα βρεις εκατοντάδες websites «ειδικών του SEO» που είναι πρόθυμοι να μοιραστούν τα μυστικά του SEO μαζί σου. Στα άρθρα τους θα θελήσουν μέσα από τεχνικές περιγραφές και tips να σου δείξουν ότι το SEO είναι κάτι πολύ εύκολο και πως ο καθένας μπορεί να φέρει το website του στην πρώτη σελίδα google εύκολα και απλά. Μετά από όλα αυτά είναι πολύ λογικό λοιπόν να σκεφτείς: Γιατί να προσλάβω μια εταιρεία SEO και να μην δοκιμάσω μόνος μου;

Ποιος Μπορεί να Κάνει Καλύτερα SEO;

Αν είχες να φιλοξενήσεις έναν πολύ σημαντικό πελάτη από το εξωτερικό, θα δοκίμαζες να του μαγειρέψεις εσύ προσωπικά ένα αγαπημένο του φαγητό ξέροντας ότι δεν το έχεις ξαναδοκιμάσει ποτέ;  Θα άξιζε το ρίσκο τα χρήματα που θα γλύτωνες από το να προσλάβεις έναν έμπειρο σεφ;

Νομίζω ότι καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Αν δεν θέλεις να κάνεις πειράματα με το website της επιχείρησης σου πρέπει να πας εκ του ασφαλούς προσλαμβάνοντας μια εξειδικευμένη εταιρεία SEO.

Δεν αρκεί να είναι κάποιος που κατασκευάζει το website ή το e-shop σου ή ακόμα χειρότερα o γνωστός σου που “ξέρει κάποια πράγματα γύρω από τους υπολογιστές”. Κανένας δεν γίνεται κορυφαίος σεφ επειδή απλά έχει στην κατοχή του ένα βιβλίο μαγειρικής ή επειδή δουλεύει ως σερβιτόρος σε κάποιο εστιατόριο.

Για να κάνει μια εταιρεία αποτελεσματικό SEO πρέπει να έχει στην ομάδα της και web developer και marketer. O πρώτος θα συνεισφέρει την γνώση πάνω στον τεχνικό τομέα, στον πηγαίο κώδικα και την αρχιτεκτονική του website. Ο marketer από την άλλη θα πρέπει να φτιάξει μια seo στρατηγική που να εξυπηρετεί τους στόχους του marketing και να την εφαρμόσει μέσα από την δημιουργία ανάλογου περιεχομένου. Αν σου ακούγεται  πολύπλοκο όλα αυτό, φαντάσου πως θα είναι να κληθείς να το εφαρμόσεις αν δεν έχεις την ανάλογη εμπειρία!

4 Λόγοι για να Προσλάβεις μια Εταιρεία SEO

Στο σημείο αυτό θα ήταν χρήσιμο να αναφέρουμε σε αδρές γραμμές γιατί αξίζει να προσλάβεις μια εταιρεία SEO.

Έχει γνώση και εμπειρία. Θυμήσου τι είπαμε προηγουμένως: άλλο έμπειρος σεφ και άλλο απλά να έχεις το τσελεμεντέ στα χέρια σου. Άλλο σεφ σε μεγάλο εστιατόριο και τελείως διαφορετικό μαγειρεύω για τον εαυτό μου όποτε έχω χρόνο.

Σου γλυτώνει χρόνο. Το SEO είναι μια χρονοβόρα διαδικασία. Θέλει στρατηγική, δοκιμές, πολύ δουλειά σε καθημερινή-σχεδόν- βάση και πάρα πολύ υπομονή. Πόσο χρόνο μπορείς να δεσμεύσεις από το καθημερινό (ή έστω το εβδομαδιαίο) σου πρόγραμμα για να κάνεις ενέργειες SEO; Και πόσο μπορείς να περιμένεις μέχρι να δεις το website σου στην πρώτη σελίδα google; Να σου πω ένα κλισέ που ήδη ξέρεις; «Ο χρόνος είναι χρήμα»…

Αποφεύγεις λάθη που κοστίζουν. Στα άρθρα τους οι «ειδικοί του SEO» δεν θα σου πουν ποτέ τα μικρά και τα μεγάλα λάθη που πρέπει να αποφύγεις. Τα λάθη όμως στο SEO κοστίζουν και σε χρήμα και στην θέση σου απέναντι στην Google. Είναι πολύ εύκολο λοιπόν, αντί να φέρεις το website στην πρώτη σελίδα google, να το δεις να κατρακυλά στα αζήτητα του Google. Πίστεψε με, στο SEO δεν θέλει πολύ προσπάθεια για να γκρεμίσεις ότι χτίζεις με κόπο πολύ καιρό.

Παρακολουθεί καλύτερα τις αλλαγές. Η Google αλλάζει τον αλγόριθμο της εκατοντάδες φορές κάθε χρόνο και κάνει σημαντικές αναβαθμίσεις κάθε μερικούς μήνες. Αυτές οι αλλαγές συχνά φέρνουν τα πάνω κάτω στο SEO. Για μια εταιρεία SEO η λειτουργία σε ένα τέτοιο εναλλασσόμενο περιβάλλον και η συνεχής ενημέρωση είναι ένα συνηθισμένο μοτίβο. Έχει μάθει να προσαρμόζει την SEO στρατηγική των πελατών της  όποτε και όπως χρειάζεται και σίγουρα καλύτερα από τον καθένα που έμαθε το SEO από κάποιον οδηγό στο internet .

Ο Καλύτερος Λόγος για να Συνεργαστούμε

Σε αυτό το σημείο αισθάνομαι την ανάγκη ν’ απαντήσω και σε μια αμφιβολία που μπορεί να έχεις. Ίσως σκέφτεσαι: «τα λέτε όλα αυτά και κινδυνολογείτε για να πουλήσετε τις υπηρεσίες σας». Στην Bizz δεν επενδύουμε ποτέ στον φόβο των πελατών μας! Προτιμούμε να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη σας με την σκληρή δουλειά και τα αποτελέσματα που φέρνουμε για εσάς!

Για εμάς, το βασικό που προσφέρει η Bizz ως εταιρεία SEO στους πελάτες της είναι η αποδοτική σχέση κόστους-οφέλους. Τα αποτελέσματα που φέρνουμε είναι δυσανάλογα μεγάλα για το κόστος των υπηρεσιών μας. Έχουμε την γνώση και την εμπειρία, παρακολουθούμε εκ του σύνεγγυς τις εξελίξεις στο SEO, αποφεύγουμε τα λάθη που κοστίζουν και τελικά κερδίζουμε χρόνο για λογαριασμό σας.  Αν δεν σας ενδιαφέρει απλά να κάνετε SEO, αλλά στόχος είναι η πρώτη σελίδα google, καλώς ήρθατε!