Τι Κερδίζουν οι Μεσίτες αν Επενδύσουν στο Real Estate Marketing;

Η Bizz είναι μια έμπειρη εταιρεία real estate marketing

Τι Κερδίζουν οι Μεσίτες αν Επενδύσουν στο Real Estate Marketing;

Είστε ένας ανεξάρτητος σύμβουλος ακινήτων που θέλετε να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στο real estate marketing ; Έχετε ένα δικό σας μεσιτικό γραφείο και θέλετε να βελτιώσετε τις τρέχουσες πωλήσεις σας;

Αν ναι, η Bizz μπορεί να σας βοηθήσει να χαράξετε και να εφαρμόσετε μια στρατηγική digital marketing  που σας βοηθά να προσεγγίσετε περισσότερους αγοραστές και πωλητές ακινήτων. Είμαστε μια εταιρεία μάρκετινγκ με ολοκληρωμένες υπηρεσίες, που θα σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε την online παρουσία της επιχείρησης σας.

Σε αυτή την ενότητα, θα βρείτε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, τι θα κερδίσετε αν επενδύσετε στο real estate marketing και γιατί η Bizz είναι η καλύτερη εταιρεία marketing για τις ανάγκες σας. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες real estate marketing, επικοινωνήστε μαζί μας online ή καλέστε μας σήμερα στο 210 300 4448 για να μιλήσετε με έναν υπεύθυνο στρατηγικής.

Τι είναι το real estate marketing;

Real Estate Marketing είναι η προώθηση της προσωπικής σας δουλειάς και αξίας, προκειμένου να χτίσετε το δικό σας brand, να προσελκύσετε πελάτες και να κλείσετε συναλλαγές με ακίνητα. Καθώς το μάρκετινγκ είναι ένα βασικό εργαλείο για σχεδόν κάθε επιχείρηση, τα μεσιτικά γραφεία και οι σύμβουλοι ακινήτων δεν αποτελούν εξαίρεση

 

Υπηρεσίες Real Estate Marketing από τη Bizz

Υπηρεσίες real estate marketing από την Bizz

Η επένδυση σε μια ολοκληρωμένη στρατηγική marketing θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε περισσότερους αγοραστές και πωλητές ακινήτων. Όταν συνεργάζεστε με μια εξειδικευμένη εταιρεία όπως η Bizz, θα λάβετε όλα όσα χρειάζεστε για να αρχίσετε να κερδίζετε νέους πελάτες.

Τι παραπάνω προσφέρουμε; Ας εμβαθύνουμε σε μερικές από τις υπηρεσίες μας.

Υπηρεσίες βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO) για ακίνητα

Με τις υπηρεσίες βελτιστοποίησης για τις μηχανές αναζήτησης (SEO), θα βοηθήσουμε τον ιστότοπο σας να εμφανίζεται σε πιο σχετικά αποτελέσματα αναζήτησης. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το 93% όλων των διαδικτυακών εμπειριών ξεκινούν με μια μηχανή αναζήτησης, δεν θέλετε να χάσετε την ευκαιρία να κατευθύνετε πιθανούς πελάτες στην εταιρεία σας.

Όταν συνεργάζεστε μαζί μας, θα σας βοηθήσουμε να βελτιστοποιήσετε το website σας ώστε να κατατάσσεται καλύτερα στα αποτελέσματα αναζήτησης. Από την έρευνα λέξεων-κλειδιών έως τη βελτίωση του backend του ιστότοπού σας, θα σας βοηθήσουμε να εμφανίζεστε σε πιο σχετικά αποτελέσματα αναζήτησης και να προσεγγίσετε περισσότερους υποψήφιους αγοραστές και πωλητές ακινήτων.

Θα σας βοηθήσουμε επίσης να βελτιστοποιήσετε την καταχώρισή σας σε τοπικούς καταλόγους. Η ομάδα μας ειδικεύεται στο local SEO και θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε την καταχώρισή σας στο Google Business  για να εμφανίζεστε σε αναζητήσεις με λέξεις-κλειδιά τοπικού χαρακτήρα.

Όταν ολοκληρώσουμε τη ρύθμιση της καμπάνιας SEO, θα παρακολουθούμε την απόδοση των σελίδων σας και θα τις βελτιστοποιήσουμε για να σας βοηθήσουμε να κατατάσσεστε καλύτερα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Μάρκετινγκ περιεχομένου για ακίνητα

Το μάρκετινγκ περιεχομένου (content marketing)  είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που σας βοηθά να μοιραστείτε τις γνώσεις σας και να καθιερωθείτε ως αυθεντία στον κλάδο σας. Από το blogging μέχρι τη δημιουργία βίντεο, υπάρχουν πολλές επιλογές για τη δημιουργία περιεχομένου και την κοινή χρήση του με το κοινό σας.

Ως σύμβουλοι real estate marketing, θα σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε μια μοναδική στρατηγική marketing  περιεχομένου για τις κτηματομεσιτικές δραστηριότητες σας. Η ομάδα των ειδικών μας στο copywriting θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε περιεχόμενο που θα τραβήξει την προσοχή του κοινού σας και θα το οδηγήσει στις σελίδες του ιστότοπού σας.

Θα σας βοηθήσουμε ακόμη να βελτιστοποιήσετε και να προωθήσετε το παλαιότερο περιεχόμενό σας, ώστε να προσφέρει αξία στην επιχείρηση σας.

Διαφήμιση Google Ads

Αν θέλετε να αυξήσετε τους δυνητικούς πελάτες για την επιχείρησή σας στο real estate, η διαφήμιση μέσω των Google Ads είναι η μέθοδος για εσάς. Οι διαφημίσεις αυτές θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε άμεσα δυνητικούς πελάτες στον ιστότοπο σας. Με αυτές τις διαφημίσεις να εμφανίζονται στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης, οι αγοραστές και οι πωλητές ακινήτων είναι πιο πιθανό να ξεχωρίσουν την επιχείρησή σας και να θελήσουν να σας γνωρίσουν.

Στη Bizz, γνωρίζουμε πώς να δημιουργούμε διαφημιστικές καμπάνιες που οδηγούν σε αποτελέσματα. Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά για τις διαφημίσεις σας, ώστε να στοχεύσετε σε ενδιαφερόμενους αγοραστές και πωλητές. Με τη κατάλληλη διαχείριση του διαφημιστικού budget, θα σας βοηθήσουμε να προσελκύσετε δυνητικούς πελάτες με το ελάχιστο κόστος ώστε να το αξιοποιήσετε σωστά.

Αν δεν είστε έμπειροι στη δημιουργία συναρπαστικών διαφημίσεων, μην ανησυχείτε. Θα δημιουργήσουμε έξυπνες διαφημίσεις που κάνουν τους ανθρώπους να αλληλεπιδρούν με την επιχείρησή σας. Όταν επιλέγετε τη Bizz ως το real estate marketing agency που θα έχετε δίπλα σας, ξέρετε πως συνεργάζεστε με κάποιον που γνωρίζει πώς να εκτελεί επιτυχημένες καμπάνιες πληρωμένης διαφήμισης.

Social Media Marketing

Με κοινό πάνω από 2,8 δισεκατομμύρια ανθρώπους τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για την επιχείρησή σας για να προσεγγίσει υποψήφιους πελάτες και να τους βοηθήσει να γνωρίσουν την δραστηριότητα της. Από την δημοσίευση αγγελιών έως την απάντηση σε κοινές ερωτήσεις σχετικά με την αγορά ενός σπιτιού, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σάς παρέχουν μια εξαιρετική ευκαιρία να προσελκύσετε το κοινό σας και να του παρέχετε πολύτιμες πληροφορίες.

Όταν συνεργάζεστε με την Bizz στο real estate marketing, θα έχετε συνεχή βοήθεια για να διαχειριστείτε με το βέλτιστο τρόπο κάθε πλατφόρμα social media που σας ενδιαφέρει. Από την οργανική ανάρτηση έως την προβολή διαφημίσεων, θα σας προσφέρουμε όλα τα μυστικά που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μια αποδοτική παρουσία στα social media.

Αλλά δεν σταματάμε ποτέ να είμαστε δίπλα σας. Αμέσως μόλις ξεκινήσετε τις καμπάνιες στα social media, θα παρακολουθούμε σε καθημερινή βάση την απόδοση τους και θα σας βοηθήσουμε να δείτε ποιες τακτικές λειτουργούν για την επιχείρησή σας.

Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστοσελίδων για μεσιτικά γραφεία

Γνωρίζατε ότι το 94% της πρώτης εντύπωσης του χρήστη σχετίζεται με το σχεδιασμό της ιστοσελίδας; Ένας όμορφα σχεδιασμένος ιστότοπος ακινήτων προσελκύει την προσοχή των ανθρώπων και τους κρατά περισσότερο σε αυτόν. Εξάλλου, αν πουλάτε όμορφα σπίτια, είναι λογικό να έχετε ένα αντίστοιχης αισθητικής ιστότοπο για να τα εμφανίζετε.

Με την Bizz στο πλευρό σας, θα βοηθηθείτε να σχεδιάσετε και να αναπτύξετε ένα site που είναι μοναδικό και  προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας. Η ομάδα μας θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα site  στο στυλ σας, να το «φορτώσετε» με ποιοτικό περιεχόμενο και να το βελτιστοποιήσετε για τις μηχανές αναζήτησης.

Εάν χρειάζεστε ένα μοναδικό website γρήγορα, μπορείτε με τη βοήθεια μας να το έχετε μέσα σε λιγότερο από 30 ημέρες.

Διαχείριση της φήμης σας στο διαδίκτυο

Ως μεσίτης, η φήμη σας παίζει σημαντικό ρόλο στην απόκτηση πελατών που θέλουν να αγοράσουν ή να πουλήσουν ένα σπίτι. Εάν κάποιος δεν έχει συνεργαστεί με την εταιρεία σας στο παρελθόν, θα στραφεί σε κριτικές για να λάβει πληροφορίες σχετικά με το τι είδους συνεργάτης είστε.

Αυτός είναι ο βασικός λόγος που πρέπει να παρακολουθείτε και να διαχειρίζεστε τις κριτικές σας. Θέλετε να διασφαλίσετε ότι χτίζετε μια θετική φήμη για την εταιρεία σας.

Στη Bizz ξέρουμε πολύ καλά πως να σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε τις κριτικές σας και να χτίσετε τη φήμη σας. Θα παρακολουθούμε τις κριτικές σας σε διαφορετικές πλατφόρμες, όπως το Google και το Facebook, για να σας βοηθήσουμε να τις διαχειρίζεστε και να τις απαντάτε σωστά.

Όταν συνεργάζεστε μαζί μας, θα σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε τη φήμη της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο, με τρόπο που θα αυξήσει εκθετικά τις πωλήσεις σας. Το portfolio των επιτυχημένων case studies που διαθέτουμε αποτελεί εγγύηση πώς η στρατηγική που ακολουθούμε μπορεί να λειτουργήσει αποδοτικά και στη δική σας περίπτωση.

 

 

Γιατί να επιλέξετε υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ για το μεσιτικό γραφείο σας

Γνωρίζετε τα οφέλη της επένδυσης στο real estate marketing , αλλά γιατί να την κάνετε; Πώς θα βοηθήσει η επένδυση σας σε αυτό να μεγαλώσει η επιχείρησή σας;

Ας δούμε τρεις βασικούς λόγους για τους οποίους το digital marketing  είναι απαραίτητο για το μεσιτικό γραφείο σας.

1. Θα συναγωνιστείτε τους μεγάλους παίκτες της αγοράς

Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα της επένδυσης στο real estate marketing  είναι ότι σας κάνει πιο ανταγωνιστικούς. Σας επιτρέπει να παραμένετε σε ανταγωνισμό με μεσιτικά γραφεία και εταιρείες ακινήτων που διαθέτουν περισσότερους πόρους και χρηματοδότηση.

Στρατηγικές όπως το SEO και η διαφήμιση στη Google σας βοηθούν να ισοπεδώσετε τους όρους ανταγωνισμού. Η Google κατατάσσει τους ιστότοπους με βάση τη συνάφειά τους και όχι το όνομά τους ή τους πόρους που διαθέτουν. Εάν το site σας είναι πιο βελτιστοποιημένο από το αντίστοιχο μιας μεγάλης εταιρείας, είναι σίγουρο πως θα βρεθεί υψηλότερα στα αποτελέσματα της Google.Έτσι θα οδηγήσετε περισσότερους δυνητικούς πελάτες στην επιχείρησή σας για να παραμείνετε ανταγωνιστικοί.

2. Θα ξοδέψετε λιγότερα

Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα του digital marketing είναι πως κοστίζει λιγότερο από τις παραδοσιακές μεθόδους. Όταν συνεργάζεστε με μια εταιρεία digital marketing, θα επενδύσετε σίγουρα λιγότερα χρήματα για να έχετε αξιοσημείωτα καλύτερα αποτελέσματα.

Πιο συγκεκριμένα, έρευνες έχουν δείξει πως το content marketing κοστίζει 62% λιγότερο από το παραδοσιακό μάρκετινγκ. Όταν το συνδυάζετε με το γεγονός ότι το μάρκετινγκ περιεχομένου δημιουργεί 54% περισσότερους δυνητικούς πελάτες από το παραδοσιακό μάρκετινγκ, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα ελκύεται περισσότερους δυνητικούς πελάτες με χαμηλότερο κόστος απόκτησης.

3. Θα δείτε καλύτερη απόδοση της επένδυσής σας

Το digital marketing λειτουργεί πιο αποτελεσματικά από το παραδοσιακό μάρκετινγκ. Όταν επενδύετε στη μεθοδολογία του, θα αυξήσετε τις μετατροπές και θα δείτε καλύτερη απόδοση της επένδυσής σας.

Ακολουθούν μερικά στοιχεία που το αποδεικνύουν αυτό:

  • Έχετε 8 ευρώ ROI (Return on Investment) για κάθε 1 ευρώ που ξοδεύετε σε διαφημίσεις Google Ads
  • Το μάρκετινγκ περιεχομένου διπλασιάζει τα ποσοστά μετατροπών στα sites που ακολουθούν τις αρχές του
  • Ο καλός σχεδιασμός ιστοσελίδων επιστρέφει 100 ευρώ για κάθε 1 ευρώ που ξοδεύεται
  • Το 80% των τοπικών αναζητήσεων καταλήγουν σε κάποια μετατροπή
  • Το video marketing βελτιώνει τα ποσοστά μετατροπών κατά 86%

Όπως μπορείτε να δείτε, η επένδυση στο digital real estate marketing έχει σημαντικά οφέλη για κάθε επιχείρηση που αποφασίζει να κάνει μια σοβαρή επένδυση σε αυτό. Με τη συνεργασία σας με μια έμπειρη εταιρεία marketing, θα αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες του και θα δείτε τις πωλήσεις σας να αυξάνονται με εκθετικό ρυθμό.

 

Γιατί η Bizz θα πρέπει να είναι η εταιρεία real estate marketing που θα συνεργαστείτε

Διαβάζοντας τα παραπάνω ίσως θέλετε να εντάξετε πιο δυναμικά το real estate marketing στην καθημερινότητα της επιχείρησης σας. Αλλά ίσως είστε τόσο απασχολημένοι με τη διαχείριση της, που να μην έχετε να αφιερώσετε  χρόνο στην εφαρμογή μιας στρατηγικής.

Αν θέλετε να απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματα μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής προσέγγισης ενώ διευθύνετε την επιχείρησή σας, ήρθε η ώρα να συνεργαστείτε με έναν ειδικό στο real estate marketing όπως η Bizz.

Γιατί λοιπόν πρέπει να συνεργαστείτε με τη Bizz;

Προσφέρουμε ένα εξατομικευμένο σχέδιο: Γνωρίζουμε ότι η επιχείρησή σας είναι μοναδική και χρειάζεται ένα σχέδιο μάρκετινγκ βασισμένο στους στόχους και στις ανάγκες της. Θα πάρετε όλα όσα χρειάζεστε και τίποτα που δεν έχετε ανάγκη.

Συνεργάζεστε με μια έμπειρη ομάδα: Είμαστε μια έμπειρη εταιρεία real estate marketing που ξέρει πώς να δημιουργεί επιτυχημένες καμπάνιες. Με πάνω από πέντε χρόνια εμπειρίας και ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο, μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για να καταστρώσουμε από κοινού μια στρατηγική που θα αυξήσει τις πωλήσεις σας.

Θα έχετε τον αποκλειστικό συνεργάτη σας: Δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για το με ποιον θα επικοινωνήσετε για βοήθεια. Θα μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί του εάν έχετε ερωτήσεις, προβληματισμούς ή σχόλια.

Θα απολαμβάνετε ολοκληρωμένες υπηρεσίες: Αντί να προσπαθείτε να συντονίσετε συνεργάτες από διαφορετικές εταιρείες marketing (όπως συμβαίνει όταν έχετε άλλους για τα social media, άλλους για το seo κ.ο.κ), έχετε να κάνετε με μια ομάδα. Στη Bizz παρέχουμε τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που χρειάζεστε. Ως αποτέλεσμα, θα έχετε επαφή με έναν υπεύθυνο και μια ομάδα που θα «τρέχει» όλες τις ενέργειες.

Παίρνετε αποτελέσματα: Τα τελευταία πέντε χρόνια, έχουμε βοηθήσει μεσιτικά γραφεία και συμβούλους ακινήτων να αυξήσουν εκθετικά τις πωλήσεις τους. Η ομάδα μας γνωρίζει πώς να δημιουργεί καμπάνιες που αυξάνουν τις πωλήσεις και τους δυνητικούς πελάτες για τους συνεργάτες μας.

Καθώς ερευνάτε και εξετάζετε διάφορους συμβούλους real estate marketing, σκεφτείτε όλα όσα έχει να προσφέρει η Bizz στην επιχείρησή σας. Θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μια στρατηγική real estate marketing που οδηγεί σε περισσότερους δυνητικούς πελάτες και μετατροπές για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Θέλετε να συζητήσουμε περισσότερο για το πώς μπορούμε να κάνουμε την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί;

Επικοινωνήστε μαζί μας online ή καλέστε μας σήμερα στο 210 300 4448 για να μιλήσετε με έναν υπεύθυνο στρατηγικής.